Daimex truck bjørn

Support & Service

Vi kjenner våre kunders hverdag og er fullstendig klar over kravene som stilles til presise avganger, rutekjøring på tid og materiellets standard. I en slik hverdag er det ikke rom for store avvik, og med de økonomiske rammebetingelsene det skal opereres under er det heller ikke rom for ekstramateriell. Sånt setter krav til våre kunder som igjen setter krav til oss. Den ballen tar vi!

Vårt servicetilbud er basert på en kombinasjon av akuttservice og forebyggende vedlikehold for å unngå uønskede havarier og stopp. Vi kan tilby serviceavtaler til fast pris. Ved behov for akuttservice rykker vi ut så raskt som mulig. Det kan avtales 24/7 service i perioder hvor dette er nødvendig.

For å imøtekomme kundenes krav om å ha alle kjøretøy i optimal drift har vi etablert vårt byttesystem. Primært gjelder dette for Mobitec skiltkasser, Håndsett til Dräger alkolås og Fogmaker slukkeflasker. Dette systemet fungerer i kombinasjon med våre hurtigreparasjoner. Systemet er basert på at kunden eller vi rett og slett bytter produkt – mens vi reparer har kunden et tilsvarende produkt til rådighet. Enkelt!

En annen del av vår support er tekniske kurs og produktopplæring av våre kunders personell. For å lære opp sjåfører og annet personell fra dag en, stiller vi opp sammen med kjøretøyleverandørene for å utføre opplæring. På denne måten blir sjåførene sikrere, og det tar kortere tid å sette kjøretøyet i drift ved rutestart. Det samme gjelder også for teknisk personell, hvor vi skreddersyr opplæring etter nærmere avtale. Sikre og dyktige medarbeidere gir bedre marginer – hver dag!

Deler

På vårt anlegg har vi et delelager som er tilpasset behovet for hurtig levering. De aller fleste deler distribueres samme dag dersom ordren registreres hos oss før kl. 14:30.

Vi sender over natt til hele landet.

Ring oss på telefon 95 27 15 13

24/7 Vakttelefon

Ring oss på telefon 95 27 15 13